fbpx

Banebooking

Sådan booker du en bane

For at spille tennis i Slagelse Tennisklub, så skal du først have booket banen. Dette kan gøres på maskinen i Tennis Caféen i Slagelse Tenniscenter eller på Internettet. For at gøre det online, skal du ind på:

www.slagelsetennis.halbooking.dk  (hvad enten det er booking af hal eller udendørs bane)

Hvis du ikke er medlem men ønsker at benytte anlægget som gæst eller gæstemedlem  går du tilsvarende ind samme sted  og opretter dig som gæst eller medlem og får omgående et nummer, der kan benyttes til booking og betaling for baneleje. Følg vejledningen på bookingsiden under fanen : Information (øverst til venstre)

For at booke skal alle benytte medlemsnummer og password til at logge  på. Derefter skal du gå ind under ”Banebooking” og klikke på den bane i det tidsrum, som du gerne vil booke. Herefter vil du som medlem (ikke gæst) blive bedt om at vælge en medspiller. Hvis denne medspiller ikke er medlem, så skal du booke en gæste-time, som koster 50 kroner.  Du skal bruge et betalingskort til at betale for banetimer – så sørg for at have dankortet parat.

Det er samtidig meget vigtigt, at du regelmæssigt logger på banebooking, for at se om der er nogen meddelelser fra klubben eller nogen faktura, som skal betales. Hvis du ikke kender dit medlemsnummer eller adgangskode, så kontakt tennisklubbens medlemskontor på slagelsetennis@slagelsetennis.dk

Share This