Frivilligt arbejde i Slagelse Tennisklub

Kunne du tænke dig at give en hånd med i din yndlingsklub?
Så skal du være mere end velkommen. Vi har altid brug for frivillige kræfter til at drifte og vedligeholde klubben – du kan bl.a. være med i vores udvalg, som inkluderer frivilligudvalget som påtager sig at lave diverse medlemsgenererende aktiviteter eller anlægsudvalget, som gør en dyd ud af at sørge for, at vores dejlige faciliteter ser helt og aldeles fantastiske ud.

Er du ude efter en bestemt opgave, som du brænder for eller gerne vil tage dig af – eks. at skaffe sponsorer til klubben eller lobbyere for at klubben får bestemte begivenheder – så tag endelig kontakt til: frivillighedsudvalget på slagelsetennis@slagelsetennis.dk

Vi håber inderligt, at du har lyst til at give lidt af din tid til et godt formål!