Om Slagelse Tennisklub

Træningen i Slagelse Tennisklub varetages på nuværende tidspunkt af vores meget dygtige og veluddannede trænerteam. Træningen som foregår på nuværende tidspunkt er primært for juniorer og motionister, og har til formål både at lære spillerene om grundlæggende teknik og taktik i tennis og de værdier, som ligger til grund for tennissporten.

Træningen er lagt på baggrund af de tilmeldinger, som er kommet trænerteamet i hænde lige før og omkring sæsonstart, men der er altid rum til flere spillere eller ændrede tider – har du nogen spørgsmål, så kontakt os endelig på klubbens telefonnummer eller på e-mail adressen slagelsetennis@slagelsetennis.dk

Så skal vi nok også få dig eller dit barn op for at slå på ingen tid. Vil du vide mere om de forskellige muligheder, så kan du læse om dem under træningskategorier.

Vi ses på træningsbanen!