fbpx
Forår i Slagelse Tennisklub

Slagelse Tennisklub slår dørene op til en ny udesæson med Standerhejsning

Lørdag den 21/4 kl. 9.00

Alle er velkomne til at besøge klubben på Frederikshøjvej 20 og høre om alle de mange tilbud, der er til medlemmerne i den kommende sæson.

Programmet for Standerhejsning d. 21/4 ser således ud:
9.00 Morgenkaffe i tenniscafeen
10.00 Flaget hejses
10.15 – 13.00 Motionist tennisturnering samt børne turnering

I tilfælde af dårligt vejr spilles der inde i tennishallen.


Der vil fra 1/5 være træning på alle niveauer fra børn til seniorer og fra begyndere til turneringsspillere.

Børnetræningen ledes af Nicolai Vinzents Jørgensen, der sammen med Mark, Jeppe og John-William har opbygget en flot gruppe af glade og engagerede tennisbørn. Træningen gennemføres med de samme træningstider som vintersæsonen.

Der vil i år som noget nyt blive mulighed for, at tennisforældre kan blive introduceret til sporten, imens børnene træner – så som et nyt initiativ har vi om sommeren mulighed for at tilbyde tennisspil på onsdage i mellem 17 og 18.

Vi tilbyder ligeledes begyndertræning for voksne på onsdage i tidsrummet 17.00 – 18.00.

Gennem det sidste år har tilbud om Drop-In & Åben bane, hvor der er instruktion, ketchere og bolde til rådighed samt andre at spille med, været en succes. Man møder op på de angivne tidspunkter og bliver en del af spillet. Du kan således spille, når det passer i dit program, og du behøver ikke at have aftalt tid med nogen bestemt om at spille.

Åben bane og Drop-In tilbydes,

  • Tirsdage 18.30 – 20.00 for unge
  • Torsdage 18.00 – 20.00
  • Fredage 10.00 – 12.00
  • Søndage 9.00 – 11.00 for seniorer

Vi har en masse tilbud – og helt sikkert også et til DIG.

Lizzi sidder også klar i tenniscafeen på onsdage fra kl. 17-19, hvis du skulle have spørgsmål til dit medlemskab.


Sæsonen byder også på et opdateret tilbud til skoler om at gennemgå et undervisningsforløb i tennis i idrætstimerne. Dette foregår bl. a. gennem programmet Skolenivirkeligheden.dk hvor vi samarbejder hvor vi samarbejder med Slagelse Kommune.


Lørdag den 5/5 er det den landsdækkende Tennissportens Dag, hvor Slagelse Tennisklub viser minitennis på Nytorv fra 10-12. Senere fra klokken 12-14 er der tilbud om kvit og frit at prøve tennis på de røde baner i Tennisklubben. Mød op i sportstøj og sko, der er åbent hus i klubben, instruktører hjælper med bolde og ketchere.


Klubben ser frem til, at mange vil engagere sig i tennis og har fået lyst til at svinge ketcheren bl. a. inspireret af Caroline Wozniacki’s flotte bedrifter på banen i Australien – og tennis kan jo dyrkes af alle aldersklasser på alle niveauer.

Yderlige oplysninger om klubben og medlemskaber findes på hjemmesiden www.Slagelsetennis.dk eller ved kontakt til bestyrelsen.

Venlige hilsener
På bestyrelsens vegne,

Axel Toft
Formand
Tlf 26733110