Børn & Unge

Ny Junior i Slagelse Tennisklub

Alle børn fra 5 år kan blive medlemmer af Slagelse Tennisklub (STK), og der er plads til alle – Hvad enten man er øvet eller begynder.

Med kontingent i sommerhalvåret kan du spille så meget du har lyst til på udendørsbanerne, som ligger ved tenniscenteret på Frederikshøjvej 20 – det er dog nødvendigt at reservere en bane.

Kontingent i vinterhalvåret giver mulighed for banebooking indendørs- her skal dog betales baneleje.

Minier og juniorer træner mandage og onsdage fra kl. 16-18. I prisen for kontingentet er der beregnet 1 – 2 ugentlige træningspas.

Man tilmelder sig træning via bookingsystemet eller ved fremmøde. Alle er velkomne til træning.

Klubben tilbyder som udgangspunkt ikke træning i skoleferierne, med mindre dette kommunikeres direkte til deltagerne.

Spørgsmål omkring tilmelding, kontingenter eller træning kan rettes til info@slagelsetennis.dk .

Juniorudvalget afholder diverse arrangementer for junior-. og minispillere. Har man lyst til at være med i junior/ungdomsudvalget eller komme med gode forslag til aktiviteter el. andet kan man skrive en mail til info@slagelsetennis.dk

Hvis du gerne vil spille hold- eller individuelle turneringer, så kan det sikkert sagtens arrangeres – bare tal med din træner om det, så skal han/hun nok forsøge at guide dig.

5-10 år - Skumbold/Rød Bold

– For dig der gerne vil lære at spille tennis helt grundlæggende.

Der spilles med rød soft-kernebold bold og på minitennisbane, dette gør det ideelt at lære tennis på den bedste og sjoveste måde gennem spil og motoriske lege.

Hold udbydes som udgangspunkt mandag & onsdag 16:00-18:00.

8-10 år - Orange Bold

– For dig som er let øvet.

Efter at have startet med rød bold og at være blevet fortrolig med denne, rykker man videre til orange bold. Orange bold bevæger sig lidt hurtigere og banen er lidt større. På dette trin begynder træning at implementere mere fokus på det taktiske og tekniske aspekt af spillet.

Hold udbydes som udgangspunkt mandag & onsdag 16:00-18:00.

12-14 år - Grøn Bold

– For dig der gerne vil hygge dig med tennis.

Holdene for dig, der har spillet noget tid og synes tennis er en sjov fritidsaktivitet og ikke har tid eller lyst til turneringsaktiviteter. Her vil socialt samvær og sjov med tennis blive vægtet højt. Der spilles med grøn bold på fuld bane, hvilket vil sænke tempoet en smule og skabe gode muligheder for lange og sjove dueller.

Hold udbydes som udgangspunkt mandage og onsdage 16:00-18:00

14-16 år - Gul Bold

– For dig der gerne vil hygge dig med tennis.

Holdet for dig, der har spillet noget tid og kan spille gode og lange dueller med den gule bold på fuld bane. Du synes tennis er en sjov fritidsaktivitet og har ikke tid eller lyst til turneringsaktiviteter. Her vil socialt samvær og sjov med tennis blive vægtet højt.

Hold udbydes som udgangspunkt mandage og onsdage 16:00-18:00

Ud at spille turneringer

Er du hooked på tennis og har mod på at prøve dig selv imod andre? Så skulle du tage at spille nogle turneringer!

Slagelse Tennisklub er en af Danmarks største udbydere af individuelle turneringer, så du behøver ikke engang krydse bygrænsen for at teste dine evner. Der findes flere forskellige måder at komme ind i turneringstennis på, afhængig af alder, køn og niveau.

Slagelse Tennisklub vil gerne anbefale, at alle spillere under 10 spiller enten Dansk Tennis Forbunds (DTF) U8 eller U10 turneringer med hhv. rød og orange softkernebold eller Dansk Gymnastik og Idrætsforbunds (DGI) ministævner, hvor der både spilles med softkernebold og skumbolde. Til juniorer anbefales både DTF’s sommer og vintertour samt DGI stævner for juniorer. Der er også muligheder for både seniorer, superseniorer og veteraner inden for DTF og DGI.

Tjek bare: Dansk Tennis Forbunds Turneringer & Dansk Gymnastik & Idrætsforbunds stævner

Hvis du har spørgsmål eller problemer med tilmeldingsprocedurer, så henvend dig til din træner eller skriv til klubben på e-mail info@slagelsetennis.dk

Sommertennisskole

Traditionen tro vil tennisklubben gerne tilbyde børn i aldersgruppen 5 – 15 år at deltage i sommerferie tennisskole i uge 31.

Fra mandag d. 31. Juli – torsdag d. 3. august fra kl. 09.00 til 15.00.

Børn vil blive sat på et hold der passer til spilleniveau og alder. Vi tilbyder altså 4 dage med en dygtig træner, en masse tennis, nye venner, samt en masse sjov og ballade!

Priser og info:
Pakke 1: Mandag til torsdag kr. 475,-
Pakke 2: Mandag til torsdag inkl. 1 ketcher kr. 650,-
Hvis du allerede er medlem af Slagelse Tennisklub kan du spare kr. 200,-

Billetterne kan allerede nu købes her på Billetto

Begge pakker er inkl. saft og frugt hver dag. Alle får en flot T-shirt.

Medbring:
Madpakke og skiftesko til indendørs, såfremt det regner. Husk også solcreme, lidt penge til slik og drikkedunk!

Vi er naturligvis interesserede i så mange deltagere som muligt, del derfor gerne denne invitation i dit netværk.

Ved spørgsmål kontakt klubben på e-mail: info@slagelsetennis.dk

Børneattester ifm. træning

I Slagelse Tennisklub værner vi os mod, at vores juniorer og minispillere får negative oplevelser ved at bede alle vores ansatte trænere og instruktører om at kunne fremvise en fuldkommen pletfri børneattest. Denne hentes per automatik, før træneren eller instruktøren kan begynde at arbejde med børnene. Vi føler, at det er det rigtige at gøre.

Share This